Adviseurs en specialisten voor het familiebedrijf en de familie

Continuïteit vraagt om toegang tot kennis. Als familie met een bedrijf kunt u advies, begeleiding of hulp van een specialist op bepaalde momenten goed gebruiken. Of dat nu gaat om overdracht aan de volgende generatie, gespreksbegeleiding, afspraken maken en vastleggen of om andere vraagstukken in of rond het familiebedrijf –
u wilt dan een deskundige adviseur inschakelen. Een expert in het gewenste vakgebied, met veel ervaring met het familiebedrijf. Hiervoor kunt u terecht bij het NGFB.

Het NGFB is dé beroepsvereniging voor de onafhankelijke familiebedrijfsspecialist. Wij bieden een overzicht van zorgvuldig geselecteerde specialisten en adviseurs voor familiebedrijven en ondernemende families, zodat u makkelijker een keuze kunt maken.

Onze leden werken zelfstandig of zijn verbonden aan een kantoor. Zij bieden deskundig advies en verkopen alleen hun kennis en ervaring. De leden van de vereniging kennen elkaar, waardoor ook samenwerking – waar nodig – op een efficiënte manier te organiseren is.

Verder zet de vereniging zich in voor kennisontwikkeling rond familiebedrijven en voor ontwikkeling van het vakmanschap van familiebedrijfsspecialisten. Dit doen we o.a. samen met verschillende kennisinstituten en vakgroepen voor familiebedrijven van hogescholen en universiteiten. Zo is het NGFB bezig om een curriculum van opleidingen en trainingen op te zetten die de familiebedrijfsspecialisten kunnen volgen. Het doel hiervan is dat de vereniging bouwt aan een stevig fundament, noodzakelijk om als specialist de ondernemende familie en het familiebedrijf zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Via de knop hieronder vindt u een overzicht van alle aangesloten adviseurs, met toelichting op hun specialisme.